Monster Hunter: Филмът
The Craft: Legacy

Вещи в занаята 2: Наследство (2020)

4.46 910 votes
Актьори
Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Zoey Luna
Режисьор
Zoe Lister-Jones
Сценарист
Peter Filardi, Zoe Lister-Jones
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Драма, Ужаси, Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Вещи в занаята 2: Наследство (2020)
254
Абонирай се за YouTube канала ни
Лили се премества в ново училище, където се присъединява към клуба на група вещици. Те използват магия срещу атаките на досадните съученици. Но Лили има мрачна тайна, която скоро ще обърне силите ѝ срещу самата нея.

В живота на Лили има голяма промяна: майка ѝ има нов приятел Адам, при който се преместват да живеят. Тя е единствената дъщеря в новото семейство, в което ще израства заедно с тримата синове на Адам. С това ново начало, новото училище върви ръка за ръка, а именно още на първия ден става жертва на закачки и тормоз. За щастие три момичета бързо застават на нейна страна и дори правят неочаквано предложение: да се присъедини към техния вещерски клуб. С използване на магия, те могат да покажат на всеки досаден побойник, че е по-добре да не се забърква с тях. Новите ѝ приятелки искат да ѝ покажат, че тя също е вещица и може да се посвети на света на магиите. Лили открива, че наистина има магически сили и може да ги използва в своя полза. Всичко първоначално изглежда игра, за да разкарат онези, които им се подиграват, но малко по малко започва да става опасно. Драматично събитие и тайна за миналото на Лили ще обърнат всички свръхестествени сили срещу нея.

Римейк на едноименния филм на ужасите The Craft (1996), който разказваше за група ученички от гимназията, които са се обединили в клуб на вещиците и използват уменията си върху тези, които ги дразнят. Свръхестественият филм се превърна в изненадващ хит на годината, който в впоследствие стана култов филм с ентусиазирани фенове.

Тази продукция има изцяло нов актьорски състав и въпреки че на пръв поглед копира идеята, всъщност трябва да бъде продължение, действията в което се развиват 20 години по-късно.

С участието на

  • Michelle Monaghan
    Michelle Monaghan
    Мишел Монахан
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички