Книгата на любовта / The Book of Love (2016)

63 650 votes
Актьори
Jason Sudeikis, Jessica Biel, Maisie Williams
Режисьор
Bill Purple
Сценарист
Bill Purple, Robbie Pickering
Снимки
New Orleans, USA, Louisiana
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Книгата на любовта / The Book of Love (2016)
194
Абонирай се за YouTube канала ни
След смъртта на съпругата му, в живота на Хенри вече няма нищо смислено. Той намира бездомни момиче, което иска да намери изгубения си баща. Хенри решава да й помогне, защото в живота му друго не остава.
Хенри е интровертен архитекта, но често се е случва да се съмнява в способностите си. В тези моменти, той намира помощ от съпруга Пени, която му дава увереност, че той е сред най-добрите архитекти, няма нужда да доказва това на никого и винаги с интерес гледа най-новите му произведения. Например, тя наскоро му подари лилави обувки и Хенри каза, че непременно ще отиде с тях на работа, въпреки, че му предстоят преговори с важни клиенти за проект на огромна стойност пари.
Един ден Хенри наблюдава бездомно момиче на име Мили, което взема боклуците на хора в квартала. Пени иска да убеди съпруга си, че трябва да говорят с момичето, но малко след това Пени умира при  автомобилна катастрофа. Първоначално, Хенри е опустошен, защото живот му изглежда вече безсмислен, но след това си спомня обещанието, което е дал, да разговаря с Мили. Той разбира, че с материалите които събира иска да построи сал, за да прекоси Атлантическия океан и  да намери баща си, който се е загубил в океана. Той решава доброволно да й помогне.

С участието на

  • Jessica Biel
    Jessica Biel
    Джесика Бийл