The Banker

Банкерът (2020)

7.318 470 votes
Актьори
Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Nicholas Hoult
Режисьор
George Nolfi
Сценарист
George Nolfi, Niceole R. Levy
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч
Трейлър на Банкерът (2020)
2 346
Абонирай се за YouTube канала ни
По истинската история, развиваща се през 60-те години, когато двама чернокожи предприемачи се превръщат в най-богатите бизнесмени на недвижими имоти, като представят бял мъж за шеф, а те самите играят ролите на портиер и шофьор.

Базирайки се на истинската история на двама афро-американски бизнесмени, които създават рисков план за заобикаляне на расистко-потискащата организация от 60-те години, която попречи на афро-американската общност да живее като всеки обикновен бял американец.

Бизнесмените Барнард и Джо Морис са създали революционен и смел план за оцеляване сред установения расизъм в  САЩ, помагайки на други чернокожи да постигнат американската си мечта. Те решават да наемат и обучат белия мъж Мат, целта на който е да се представи като богато и привилегировано лице, което е начело на компания за недвижими имоти. Самите те като тъмнокожи играят ролята на портиер и шофьор. Така те привличат клиенти, но с тази голяма разлика, че клиентите им са чернокожи, които по друг начин не могат да си позволят свой дом.

Тяхната банкова империя толкова се разраства, че става невъзможно да се скрият от федералното правителство, което заплашва всичко, което са изградили.

Актьорски състав

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
  • Nicholas Hoult
    Nicholas Hoult
    Никълъс Холт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички