Дедпул и Върколака

Изумителният Морис и неговите образовани гризачи (2022)

The Amazing Maurice
6.25.6 хил. гласа
Актьори
Hugh Laurie, David Thewlis, Emilia Clarke
Режисьор
Toby Genkel
Сценаристи
Terry Pratchett, Terry Rossio
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
Англия, Германия
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Изумителният Морис и неговите образовани гризачи (2022)
1 164
Абонирай се за YouTube канала ни
Морис е котарак с успешен бизнес: пуска орди мишки в градовете, след това предлага услугите си и накрая дели парите с мишките.

Много градове страдат от един и същ проблем: плъхове! Те са истинска напаст, крият се навсякъде, танцуват по кухненските плотовете или крадат тортите точно под очите на сладкаря. Решението изглежда просто – трябва да им се сложи край. Съвсем случайно в този момент се появява червеният котарак Морис. Той е необичаен говорещ котарак, тъй като не живее в къща, а пътува по света и се впуска в приключения. Той пътува от град на град за да развива бизнеса си за борба с плъховете. Той е мошеник, който е измислил перфектната схема да продава котешките си умения и да взема пари от нещастието на хората, с обещанието да ги отърве от заразата на плъховете. Той не е сам. Заедно с партньорите си човешко момиче и момче свирещо на флейта “хипнотизират” плъховете и ги извеждат от града. След като “работата” е свършена и парите са в лапите му, той ги споделя с плъховете. Плъховете също не са обикновени гризачи, тъй като те говорят, обличат се и живеят в аристократична общност с парите, които печелят. С този трик, който винаги е финансово изгоден, измамниците си изкарват доста добре прехраната.

Всичко върви добре, докато не решават да завладеят градчето Бад Блинц. Вместо да се върнат с огромна торба златни монети, те се сблъскват с множество загадки, които усложняват мисията им, а като че ли в мазетата се крие нещо зловещо. Тук се срещат с Марина, която ги повежда на приключение, за да разгадаят голямата тайна на града.

С участието на

  • Emilia Clarke
    Emilia Clarke
    Емилия Кларк