Малки титани в готовност (2018)

6.86 550 votes
Актьори
Kristen Bell, Will Arnett, Khary Payton
Режисьор
Peter Rida Michail, Aaron Horvath
Сценарист
Michael Jelenic, Aaron Horvath
Жанр
Анимация, Екшън, Комедия
Година
2018
Премиера в България
17 Август 2018
Държава
USA
Продължителност
84 мин.
Трейлър на Малки титани в готовност (2018)
4.6 / 5 - 30 vots
3469
38
4
Присъединете се към YouTube канала ни
Анимационни супергерои искат да бъдат кино звезди на Холивуд. Докато следват своя план, те попадат на злодей с тъмен план.
Teen Titans Go! To the Movies (2018)

Младите супергерои на DC Comics идват на големия екран. Тази тийнейджърска група от супергерои, които споделят един апартамент и всякакви комични и луди ситуации, се формира от Робин, водачът им, Ciborg – полу-човек, полу-киборг, Raven, момиче наполовина човек и наполовина демон, която притежава тъмни мистични сили, Beast Boy, герой, който се превръща във всички видове животни и Starfire, момиче, чиито очи блестят ярко зелено.

Изглежда, че искат да имат свой собствен филм и да станат холивудски актьори. Те откриват несправедливостта от това да бъдат неизвестни. Някои от тях се чувстват като във второстепенна роля, а искат много повече – да бъдат супер звезди. Освен големите мечти, имат много луди планове и идеи. Лидерът Робин е готов да разреши ситуацията за да се превърнат в звезди, а не аутсайдери. Ако можеше само да ги забележат най-добрите холивудски режисьори.
С някои екстравагантни идеи и песен в сърцата си, те се отправят към града Tinsel, сигурни, че са в състояние да реализират своята мечта.  Правят планове, забравяйки подлия суперзлодей, който от своя страна мечтае за световно господство. Но когато групата е измамена от него с коварния му план да завладее Земята, ситуацията стават наистина лоша. Техния боен дух се пречупва, когато са застрашени. Приятелството им е изправено през лоша съдба, докато героичните сили са в опасност.
Добави ревю