Дедпул и Върколака

Карти на смъртта (2024)

Tarot
4.812 хил. гласа
Актьори
Harriet Slater, Jacob Batalon, Adain Bradley
Режисьори
Spenser Cohen, Anna Halberg
Сценаристи
Nicholas Adams, Spenser Cohen
Снимки
Belgrade, Serbia
Жанр
Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Сърбия
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Карти на смъртта (2024)
763
Абонирай се за YouTube канала ни
Група приятели нарушава важно правило в картите Таро, след което края на живота им е предсказан - идва по-бързо от очакваното.

Група приятели от колежа решават да се позабавляват с карти Таро. Те са намерили кутия с древни илюстрации, която е твърде изкушаваща, за да не се изпробва. Но как да го направят по интересно, тъй като това е толкова скучна идея. В нея няма нищо неочаквано, никакво предизвикателство. За да направят играта по-интересна, те решават да нарушат всички правила, че да може да се случи нещо интересно – да излезе възможно най-злия демон Те подреждат картите, така както на тях им е удобно, което обаче нарушават свещеното правило на таро – не е позволено да се използва чужда колода. Безразсъдните младежи въобще не са и подозирали, колко истина се крие в картите и че ще понесат всички последствия на това, което са забъркали. Всеки един от тях трябва да се сблъска със съдбата си, края на която е предопределен – преждевременно идва смъртта. Един по един са изправени пред пророчествата на таро, което обаче ще има фатални последици. Тяхната реалност е прорязана от зловещи фигури, а които започват да ги убиват, точно както е предвещало предсказанието. Започва надпревара със смъртта. Могат ли те да избягат от неописуемото зло, което очевидно е заключено в прокълнатите карти? Те не разполагат с много време, а ако не разгадаят тайните на мистерията, съдбата им е вече написана. Какво им остава – да се борят с нея, в опит да променят бъдещето си.

Свръхестественият филм на ужасите е базиран на книгата Horrorscope, публикувана от Никълъс Адамс през 1992 г. Първоначално филмът носи заглавието на романа, но е преименуван на Таро малко преди излизането му по кината през 2024 г. Снимките са направени в Белград.