Ти гониш (2018)

По действителен случай. Не се шегуваме
6.651 440 votes
Актьори
Annabelle Wallis, Isla Fisher, Jeremy Renner
Режисьор
Jeff Tomsic
Сценарист
Mark Steilen, Rob McKittrick
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
29 Юни 2018
Държава
USA
Продължителност
100 мин.
Трейлър на Ти гониш (2018)
4 / 5 - 3 vots
1241
4
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Те се познават от гимназията, но това което ги обединяваше не са само часовете по математика. Детската игра "ти гониш" беше от любимите им хобита. Но това не бе само в училищна възраст. Днес, 23 години по-късно, те продължават да играят тази, при това непрекъснато. С нея, те растат и се развиват. Играейки, те могат да прекосят страната от край до край с единствената цел да се хванат.
Историята на няколко приятели, които вече са навършили четирийсет години, имат семейство и ги очакват сериозни задължения, но те все още не могат да напуснат детската игра на гоненица. Стимулирайки спортния си дух, те се преследват помежду си по цялата страна. Въпреки че сега са разпръснати в различни градове, не се срамуват да пръскат разходи и усилия да продължат. Така всяка година петимата силно конкурентни играча в рамките на един месец организират играта и се посвещават на нея. Настъпи ли момента за един месец те изчезват и вероятно са единствени хора, които могат да се открият. Те са хора със силен дух и с радост винаги обичат да се хвърлят в игра на котака и мишка, в която всички удари са разрешени. Традиция, която е продължила от училището, продължава и днес въпреки че са пораснали имат работа, връзки и семейство. Всеки от тях изпитва силно удовлетворение, когато види своя конкурент на земята и го посрещне с боен вик “Ти гониш”.
По ирония на съдбата, точно в този момент единствения играч, който никога не е губил се жени. С други думи, изглежда лена плячка и останалите четирима приятели, най-после се надяват да го победят. Но никой не знае, че той подозира намеренията на съучениците и е планирал всичко. Какво е готово да направи само за да зашити върховата си позиция.
Добави ревю