По-силни / Stronger (2017)

6.938 550 votes
Актьори
Jake Gyllenhaal, Miranda Richardson, Tatiana Maslany
Режисьор
David Gordon Green
Сценарист
John Pollono, Jeff Bauman
Снимки
Boston, USA, Massachusetts
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на По-силни / Stronger (2017)
371
Абонирай се за YouTube канала ни
През 2013 година, когато в Бостън се провежда маратона, той става жертва на терористични акции, при които има две взривени бомби. Един от постаралите е Джеф, който въпреки тежкото си състояние е извършителя и може да го разпознае.
Режисьора Дейвид Гордън Грийн е най-известен с комедията Pineapple Express и Ваше Височество, но малките му драми са може би по-интересни. Той е работил с Никълъс Кейдж и Кейт Бекинсейл, която показа, че просто е една актриса, която може да изглежда страхотно пред камерата. Неговия нов проект, ще бъде още по-силен, без чувство за хумор.
Сюжета се развива през април 2013 г. по време на маратона в Бостън на които има терористични атаки, при които има три жертви и над 260 ранени. Един от тях е Джеф Бауман, който е загубил краката си, в резултат на сериозна травма.
Той е бил на състезанията, защото негов приятел е участвал. След взрива на първата бомба, той се събужда да в болницата след животоспасяващата операцията. В това състояние, той не е можел да говори, но едно е важно: Джеф е видял нарушителя и ще го разпознае. Той тръгва на лов за терориста и от него зависи залавянето му.
През 2017 година има още един филм, свързан със атентатите в Бостън – Денят на патриота, който отразява работата на местната полиция по откриват на терористите.

С участието на

  • Jake Gyllenhaal
    Jake Gyllenhaal
    Джейк Джилънхол