Годзила срещу Конг
Space Jam: A New Legacy

Космически забивки 2: Нови легенди (2021)

Актьори
Don Cheadle, LeBron James, Sonequa Martin-Green
Режисьор
Malcolm D. Lee
Сценарист
Tony Rettenmaier, Juel Taylor
Снимки
Ohio Mansion, Akron, Ohio, USA
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Космически забивки 2: Нови легенди (2021)
747
Абонирай се за YouTube канала ни
Дългоочаквано продължение, в което Леброн Джеймс с отбор от животни, ще участва в баскетбол срещу извънземни.
Продължение на анимационната комедия Space Jam от 1996 г., в която Бъгс Бъни и приятелите му са отвлечени от група извънземни. Те искат да откраднат нашите анимационни герои и в техния свят да ги направят най-голямата атракция, и освен това, те не се отказват лесно. За да се реши проблема, Бъгс Бъни и приятелите му предизвикват извънземните в баскетболна игра, в която ако извънземните загубят, ще трябва отново да върнат анимационните животни на нашата планета. За да спечелят и върнат свободата си, Бъгс Бъни иска помощта от най-добрия баскетболист в света – Майкъл Джордан. В това продължение NBA звездата ще е Леброн Джейм.

След успеха на първата част, започна да се говори за продължение. Това обаче не се случи, защото Майкъл Джордан отказа да се върне обратно в него. След това започнаха да се въртят различни идеи, свързани с други спортисти, като пилоти Джеф Гордън, голф спортиста Тайгър Уудс и скейтбордиста Тони Хоук.

През 2014 г. най-накрая продължението на Space Jam с баскетболиста Леброн Джеймс беше обявено, но отново трябваше да измина няколко години. Снимките започнаха през лятото на 2019 г.

 

 

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички