Малката стъпка / Smallfoot (2018)

6.631 290 votes
Актьори
Channing Tatum, Zendaya, James Corden
Режисьор
Jason Reisig, Karey Kirkpatrick
Сценарист
Clare Sera, Karey Kirkpatrick
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Малката стъпка / Smallfoot (2018)
8 185
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Малката стъпка / Smallfoot (2018)
Младият Миго, е ярък, честен и верен Йети, който носи сърцето си на правилното място. Той винаги е вярвал в една приказка, която разказала за малки непознати чудовища - хората. След като наистина открива човек, никой не иска да му вярва. За това той започва да събира доказателства, за съществуването му.

Миго е Йети, който живее с рода си в малко отдалечено село, намиращо се на висока и винаги заснежена планина.

Той често разказва на малките една легендарна и страшна история, за малки митнични същества. Въпреки че всички казват обратното, той е убеден, че малката стъпка наистина съществува: това са митични чудовища, родени от най-лошите им кошмари, които имат необичайно къси крака, перфектно бели зъби и имат косми единствено по главата си.

Определено Миго не е съгласен, че тези същества съществуват само в легендите. Неговата идея му дава слава и шанс да спечели момичето на мечтите си. Също така хвърля поглед на общност на Йети за онова, което може да бъде в света, отвъд снежното им село в контекста на оживена история за приятелството, смелостта и радостта от откритието.

Но един ден той открива странно създание, което до момента съществуваше само в приказките: човека! Ако това е наистина така, с това познание може да се превърне в знаменитост сред общността си и най-вече да се приближи до повече до любимото си момиче. Но истина от такъв размер, трудно може да се приеме, защото ако е така, никой не знае какви изненади ще крие огромния свят от тях.