Повелителят на дракони
Rifkin's Festival

Фестивалът на Рифкин (2020)

6.12 060 votes
Актьори
Wallace Shawn, Louis Garrel, Gina Gershon
Режисьор
Woody Allen
Сценарист
Woody Allen
Снимки
Donostia, Spain
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
Испания, САЩ, Италия
Продължителност
1 ч 28 мин
Трейлър на Фестивалът на Рифкин (2020)
188
Абонирай се за YouTube канала ни
Семейна двойка посещава филмовия фестивал в Сан Себастиан, където ще бъдат запалени от магията на фестивала, красотата и очарованието на Испания. Докато тя ще има романс с режисьор, той се влюбва в красива испанка.

Разказа ни отвежда в Испания, където ще видим историята на семейната двойка Морт и Сю, които се присъединяват към Международния филмов фестивал в Сан Себастиан. Те са очаровани от малкия град в Северна Испания, а светът на киното скоро съблазнява двойката. Сю започва връзка с брилянтен френски режисьор, за когото всъщност отива на фестивала, тъй като е негова луда почитателка. Случва се това, от което Морт най-много се опасяваше: жена му започва романтична връзка пред очите му. Морт започва да си задава много въпроси, след като вижда как брака му се разпада. Използвайки живописния град, за да опознае повече себе си, той се среща с красива испанка, която е в подобно положение. Това, което започва като обикновено филмово събитие, се превръща в сантиментално приключение, в което основна роля ще играе комедията.

Възползвайки от годишното събитие като фон, Уди Алън създава тази забавна романтична комедия.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички