Дедпул и Върколака

Маша и Мечока: Двойно забавление (2023)

Masha i Medved v kino: Skazhite «Oy!»
5.953 гласа
Актьори
Yuliya Zunikova, Artyom Bozhutin, Boris Kutnevich
Режисьор
Artyom Naumov
Сценарист
Mariya Bolshakova
Жанр
Анимация
Година
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
24 мин
Трейлър на Маша и Мечока: Двойно забавление (2023)
908
Абонирай се за YouTube канала ни
Маша и Мечокът се преместват в големия град, където в Мечокът е сватбен фотограф, но без умения е на път да съсипе сватбата.

Маша и Мечокът живеят на приказно място, но дори и в тази утопична гора не могат да живеят вечно. Мечокът иска нещо повече или по-скоро да разпусне като човек. Той мечтае за почивки, море, но не и за гора. Спестяванията в касичките са малко и не стигат за такива удоволствия. Въпреки всичко е уверен, че в града ще може да си намери туристическа агенция, но отново няма късмет. Случайно обаче попада на сватбена агенция, която има нужда от фотограф. Малката Маша прибързано изпреварва събитията и заявява, че Мечо е най-добрия в района. Фотоапаратът, който виси на врата му, а дори не знае как да ползва, успява за заблуди дамата от агенцията, която има твърде много сватби. Мечокът приема, само и само за да изпълни мечтата си, да се премести от уютния си дом в центъра на светския живот на големия град. Той започва работа като сватбен фотограф, а Маша е негова вярна асистентка. Това е началото на вихър от забавления и празнуване на истинската любов. Хаосът е неизбежен и скоро двамата са на път да съсипят сватбата. Съвсем скоро спасяването ѝ се превръща в цяло предизвикателство. Единственото, на което могат да се надява е, пакостите, които са забъркали, да се превърнат в неповторими момента на сватбената лента.

Това е ярка анимация и комедия за цялото семейство изпълнена с очарователна история и вдъхновяващо послание за любовта и приятелството.