Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Малко късмет за по-късно (2017)

Malko kasmet za po-kasno
5.624 гласа
Актьори
Цветан Алексиев, Филип Трифонов, Явор Борисов
Режисьори
Чавдар Живков, Александър Смолянов
Сценаристи
Чавдар Живков, Александър Смолянов
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
България
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Малко късмет за по-късно (2017)
1 136
Абонирай се за YouTube канала ни
Двама боксьора, които някога са били противници, се срещат отново след 25 години и разбират, че живот и на двамата не е станал по-добър. Те ще имат възможност да променят това, като участват в схема със залози.

Основава се на романа на Палми Ранчев, който има същото име. Във филма него има два главни героя и сюжетни линии, автори на които са Александър Смолянов и Чавдар Живков. Преди десет години двамата създаде по един герой със своя история, съдбите на които в един момент трябва да се пресекат.

Разказа започва с двама бивши боксьори, които някога са били противници. Те се срещат случайно 25 години по-късно и изглежда че имат твърде еднакви съдби: всеки дължи на някой пари, които няма как да върне, живеят ден за ден и се надяват на някакво чудо. Чудото, както го нарича режисьора, представлява късметът в който вярваме, не е далеко от тях. Те ще имат възможност да бъдат чат от нагласена схема със залози, която изисква да се качат отново на ринга. Изминали са 25 години от последната им среща и от тогава нищо не се е променило. Изглежда че това е техния шанс, да върнат времето назад и поправят стари грешки. Сега е момета да повярват в късмета си и в себе си, и да направят това, на което са способни.