Круд 2: Нова епоха
Malignant

Злокобен (2021)

Актьори
Annabelle Wallis, George Young, Maddie Hasson
Режисьор
James Wan
Сценарист
James Wan, Akela Cooper
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Злокобен (2021)
87
Абонирай се за YouTube канала ни
Филм на ужасите от Джеймс Уан, който се предполага, че ще бъде от типа на Коварен капан, дори и с подобно заглавие, като Злонамерен, Зъл.

Мадисън (Анабел Уолис) непрекъснато вижда в сънищата си ужасни убийства. Но тези видения започват да се появяват все по-често, дори и през деня. Тя започва да подозира, че тези убийства не са само в главата ѝ. Възможно ли е това да са реални събития? Но защо единствено Мадисън получава тези ужасни прозрения? Възможно ли ключът към това да се крие нейното минало?

Malignant е филм на ужасите на режисьора Джеймс Уан (Убийствен пъзел, Аквамен). Английската дума означава нещо като злонамерен или коварен с идеята заглавието да напомня за по-ранните филм на режисьора Коварен капан (Insidious).

Режисьора заяви, че въпреки сходството с книгата му Malignant Man, филма не е базиран на нея. Книгата разказва за Алън Гейтс – пациент с диагноза рак. Примерил се със съдбата си, той открива, че всъщност това не е рак, а мистериозен паразит, който го дарява с невероятни сили. Алън започва да се бори със зла армия, която е заровена дълбоко в обществото. В същото време той разкрива тайните на мистериозното си минало.

С участието на

  • Annabelle Wallis
    Annabelle Wallis
    Анабел Уолис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички