Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
Made for Love

Създадено за любов (2021)

6.91 500 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Cristin Milioti, Ray Romano, Billy Magnussen
Режисьор
S.J. Clarkson
Сценарист
Alissa Nutting
Жанр
Sci-Fi, Драма, Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Създадено за любов (2021)
111
Абонирай се за YouTube канала ни
Мегаломан и технологичен визионер имплантира в мозъка на жена си чип, който му позволява пълен контрол над нея: той винаги знае къде е тя, какво прави, дори какво мисли.

Сериалът проследява Хейзъл, 30-годишна жена, която току-що е избягала от 10-годишния си задушаващ брак със социопат и технологичен милиардер. Тя с ужас разбира, че бившия ѝ е имплантирал в мозъка най-новото си експериментално устройство, с което може да наблюдава нейното съзнание. Революционната инженерна разработка на компанията му Gogol носи името Създадено за любов. С него той може да наблюдава всичките ѝ мисли и чувства. Целия ѝ умствен процес за последите 24 часа може да бъде изтеглен или качен в облак и специално за него без никакво филтриране или скриване на нейните преживявания. Хейзъл намира убежище в родния си град в пустинята, където живее баща ѝ.

Адаптация на едноименния трагикомичен роман на Alissa Nutting.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички