Годзила срещу Конг
Love, Weddings & Other Disasters

Любов, сватби и други бедствия (2020)

5.1800 votes
Актьори
Maggie Grace, Jeremy Irons, Diane Keaton
Режисьор
Dennis Dugan
Сценарист
Dennis Dugan, Eileen Conn
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Любов, сватби и други бедствия (2020)
303
Абонирай се за YouTube канала ни
Няколко романтични истории около зараждащи се двойки, както тази на двама души, които създават перфектния сватбен ден за своите клиенти, но техните отношения са ексцентрични, странни не толкова идеални.
Емоционална и чувствителна романтична комедия с няколко сюжетни линии, във всички от които присъстват малко вероятни зараждащи се двойки. Сред всички тях е гид с туристически автобус, който търси своята пепеляшка сред посетителите и е убеден, че все някога ще я намери. Изграждат се нови любовни отношения във всяка възраст, като тези между собственик на сватбена агенция за знаменитости и сляпа жена. Двамата вече не са толкова млади, колкото някога са били, но въпреки това се опознават при случайна среща от общи приятели. Прекарвайки времето си заедно, твърдият характер на кетъринг организатора започва да се топи все повече и повече.

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички