Кралството на планетата на маймуните

Луис и Лука: Мисия до луната

Louis & Luca - Mission to the Moon
6.4819 гласа
Актьори
Торино и Пашата, Искрен Пецов, Играта
Режисьор
Rasmus A. Sivertsen
Сценарист
Karsten Fullu
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
Норвегия
Продължителност
1 ч 20 мин
Трейлър на Луис и Лука: Мисия до луната
93
Абонирай се за YouTube канала ни
Докато двама астронавти потеглят към Луната, за да сбъднат мечтата си, скрити пътници на борда кроят своите собствени планове.

Започнала е международната надпревара за покоряване на Луната. Кой ще кацне пръв не е просто някакво си състезание, защото това означава много. Кацането на Луната е бележи една нова ера в развитието на човечеството и като такава в него за заложени много усилие, стремежи и най-вече мечти. Някои хора живеят с тях, токова дълго, че те се превръщат в цял един живот.

След като гениален изобретател създава огромна ракета, която има потенциала да достигне луната, следващата стъпка е да се избере космонавт. Това ще бъде смелия астронавт Луис Свраката. Към него се присъединява приятеля му таралежът Лука. Те планират всичко до най-малката подробност, но запомнете, че никога няма съвършен план. След като преодоляват редица предизвикателства, те са устремени нагоре и само нагоре, кой може да си спре? Всъщност има кой, защото не са сами. Оказва се, че с кацането на Луната някой крои свои собствени планове и нищо не е било такова каквото изгледа.