Откачалка

Лео да Винчи: Мисия Мона Лиза (2018)

5430 votes
Актьори
Johnny Yong Bosch, Bryce Papenbrook, Cherami Leigh
Режисьор
Sergio Manfio
Сценарист
Francesco Manfio, Anna Manfio
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Италия
Продължителност
1 ч 25 мин
Трейлър на Лео да Винчи: Мисия Мона Лиза (2018)
672
Абонирай се за YouTube канала ни
Леонардо прекарва живота си със своя приятел Лоренцо, като заедно създават изобретения. Когато среща момичето Лиза той се влюбва в нея. Тримата потеглят в търсене на скрито съкровище, където освен това Лиза е в опасност и трябва да я спасят.

Анимационен филм за една от най-загадъчните фигури на всички времена, Леонардо да Винчи, който пресъздава неговия свят, съставен от блестящи открития, интелигентни изобретения и една голяма мечта: възможността да лети. Заедно с него в това приключение са стари и нови приятели, включително силната и решителна Лиза, в която Лео е влюбен, а тя все още не знае нищо. Но когато се появяват злодеи и подпалват къщата ѝ, той иска да ѝ помогне, като построи нов дом. Той чува легендарни разкази за съкровище под морето близо до остров Монтекристо, с цената на което ще може да възстанови дом на Лиза. Тримата потеглят на приключение, в което ще ползват изобретенията на Леонардо за да го отрият. Но те не са единствените, които искат да се докопат до него: по петите им са пирати, които не се колебаят да използват всякакви мръсни трикове, за да плячкосат скъпоценностите. След като Лиза е пленена, целта на мисията става по-висока: да я спасят.

Страстен и забавен филм, който обаче дава урок за всяка една възраст: никога не спирайте да преследвате мечтите си, дори когато те изглеждат невъзможни и винаги опитвайте, оспорвайки собствените си възможности.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички