Кунг-фу панда 4

Лейди Макбет (2016)

Lady Macbeth
6.826 хил. гласа
Актьори
Florence Pugh, Paul Hilton, Cosmo Jarvis
Режисьор
William Oldroyd
Сценаристи
Alice Birch, Nikolai Leskov
Снимки
Northumberland, UK, England
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 29 мин
Трейлър на Лейди Макбет (2016)
1 509
Абонирай се за YouTube канала ни
Във викторианска Англия, млада жена е потисната от нейния властен съпруг в имението му. Тя има афера със своите служители, с която решава да промени живота си.

Lady Macbeth (2016)

Филма е създаден въз основа на късия разказ лейди Макбет и разкрива история на  седемнайсетгодишната Катрин, която живее в селската част на Англия през 1865, и има брак с горчив човек – Александър, който е два пъти по-възрастен от нея. Сватбата е резултат от споразумение на бащата на Александър –  Борис.

Още след първата вечер, тя разбира, че ще живее в нещастен нов дом, толкова голяма, колкото строг. Тя прекарва дните си в стаите и има контакт само с няколко служители. Тя живее в едно студено семейство, където няма право на мнение. Между нея и служител на Александър има страстна афера. Един ден в резултата на експлозия в една от мините на Борис, съпруга й е принуден да напусне имението за известно време. В този момент, Катрин започва да нарушава неговите заповеди. Когато нейната необуздана любовна енергия се освобождава, Катрин решава от сега нататък да получава това което иска.

С участието на

  • Florence Pugh
    Florence Pugh
    Флорънс Пу