Inhumans: Нечовеци (2017)

5.117 430 votes
Актьори
Sonya Balmores, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish
Режисьор
Scott Buck
Сценарист
Scott Buck
Снимки
ABC Studios, Marvel Studios
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
01 Септември 2017
Държава
USA
Продължителност
43 мин.
Трейлър на Inhumans: Нечовеци (2017)
5 / 5 - 1 vot
475
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Сериала засяга група от специални хора, които след експеримент развиват удивителни способности. Те са създадено от извънземни, но прогонени от собствената си планета, са принудени да живеят на Земята, където предпазват хората от всякакво зло.
Инхуманите са нов вид хора, изкуствено създадени от извънземна раса. Те се създават чрез експеримент, при който хората мутират и придобиват специални свръхчовешки способности. Така се формира група от супергерои, които се отличават с разнообразни и уникални способности. Всички те служат на загадъчният Black Bolt. Той е част от кралското семейство, което управлява тайния град Attilan. Той се отличава със соя толкова мощен глас, с който може да разруши цял град. Брат му Максимус иска да седне на трона. Когато се опитва да изпълни плановете си за покоряване на трона, в семейството му настъпва конфликт, след което Black Bolt и някои от верните му последователи са принудени да потърсят убежище в човешкия свят. Тук на Земята, те намират своето място, като защитят света от тъмни сили и са известни под общото име “Нечовеците”.
Зад кадъра и информация
Това е изцяло нов филм, който спада към третата фаза на “Марвел кинематография” (MCU). Производството започна много по-рано с конкретните детайли на филма, но работата по проекта бе спряна през ноември 2016 г. когато бе обявена първата серия на филма. Въз основа на измислените от Стан Лий и Джак Кърби герои, това е една изцяло нова продукция, която няма нищо общо с оригиналните идеи на филма. Също така по отношение на Агентите на ЩИТ, в който вече дебютираха “Нечовеците”, то тази продукция няма нищо общо с тях. Снимките са направени от Marvel Television и ABC Studios и частично заснети с IMAX камери. Първите два епизода ще преминат през IMAX кина в цял свят, преди да започне излъчването по телевизията.
Добави ревю