Феноменалните 2 (2018)

7.6228 200 votes
Актьори
Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Holly Hunter
Режисьор
Brad Bird
Сценарист
Brad Bird
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Феноменалните 2 (2018)
6 660
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Феноменалните 2 (2018)
Семейството от супергерои се увеличава с още един, защото те имат бебе, което също разполага със невероятно способности. Докато те все още се опитват да свикнат с тях, се налага да се превърнат от герои, в нормално семейство, водейки един съвсем обикновен живот.

Събитията с развиват малко след първата част: семейството на супергерои живее в нов дом, след унищожаването на къщата си. От известно време семейството на Парър трябва да се изправи пред сериозно изпитание със своите суперсили. Боб все още е силен, но също така се увеличава и обиколната в корема му. Най-голямото предизвикателство обаче е неговата еластична съпруга Хелън, известна още като Elastigirl, а за самия него става все по-трудно да контролира децата си, защото си има работа със скорострелната Dash и с мощните силови полета на Violet. В допълнение, семейният им приятел Луций Бест, по-известен като Frozone, все още е тук. Както и преди, семейството няма представа, че най-малкия също има специални сили. Но никой не е вечен и скоро семейството трябва да припомни старите си сили, за да стане героя, който се нуждае в дома си.

Мама Хелън е фокусът на продължението, докато съпругът ѝ Боб остава в къщи да се грижи за децата и да върши ежедневните задължения на “нормалния” си живот. Това ще бъде трудна промяна за всички, особено защото семейството все още не знае за суперсили на най-малкото си дете.

Сега се поява един тъмният злодей, който заплашва гражданите на Метропол. Когато той започва да изпълнява своя зъл и брилянтен план, всички членове на семейството заедно с Frozone ще трябва отново да обединят силите си. За жалост това е по-лесно да се каже, от колкото да се  направи, независимо че всички те са толкова невероятни!

С участието на

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън