G.I. Joe: Змийски очи
Home Again

Всички мои мъже (2017)

5.829 310 votes
Актьори
Reese Witherspoon, Candice Bergen, Michael Sheen
Режисьор
Hallie Meyers-Shyer
Сценарист
Hallie Meyers-Shyer
Жанр
Драма, Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Бюджет
12,000,000
Трейлър на Всички мои мъже (2017)
6 810
Абонирай се за YouTube канала ни
Съкрушена от раздялата със съпруга си, Алис се връща обратно в родния си град. Там тя се среща с трима мъже, които кани да живеят временно при нея. Заедно те създават най-шантавото семейство, което става още по-щуро, след появата на бившия ѝ мъж.

Home Again (2017)

Наскоро разведена Алис Кийнни решава да започне отново връщайки се в стария си дом в Лос Анджелис с двете си дъщери, където ще направи първата стъпка в правилната посока. Минават пет месеца, а тя все още не може да преодолее раздялата. Въпреки това, самотната жена дава най-доброто от себе си, като възрастна и майка на две деца. Тя чества 40-ия си рожден ден в град в Калифорния и в тази вечер се среща с трима амбициозни режисьора, които имат нужда от място за живеене. Алис решава да ги приеме в дома си, като не подозира за промените, които биха могли да настъпят в нейния живот. Техния престой е доста по-различен от планирания. Те създават едно неконвенционално семейство, в което не отсъства и романтиката. Изведнъж бивш ѝ съпруг се появява пред вратата. В този момент, вероятно той е единствения човек, който липсва, за да бъде хаоса пълен.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички