Гринго (2018)

6.125 340 votes
Актьори
Joel Edgerton, David Oyelowo, Charlize Theron
Режисьор
Nash Edgerton
Сценарист
Matthew Stone, Anthony Tambakis
Снимки
Chicago, USA, Illinois
Жанр
Драма, Екшън, Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Гринго (2018)
1 413
Абонирай се за YouTube канала ни
Когато фармацевтичната фирма на млад бизнесмен започва да затъва, той намира невероятни хора с невероятно лекарство: хапче от марихуана. То потегля до Мексико, където трябва да получи прототипа на лекарството, но внезапно изчезва и започва да бъде търсен от редица наркодилъри.
С марихуана можете да спечелите големи пари в САЩ, а Ричард и Илейн искат да се възползват от този печеливш бизнес, като пуснат на пазара хапче от трева.
Харолд обаче е нигерийски имигрант и е на път да фалира. Той има свой уникален поглед и амбиции към конкретното хапче. Очакванията му са високи и той е готов да направи всичко. Той трябва да лети до своите фармацевтични компании в Мексико и там да достави хапчето за трева, безопасно в личните си лаборатории. Докато всичко изглежда перфектно, ситуацията става по-сложна, когато се подготвя да пресече границата между Съединените щати и Мексико. В този момент той изчезва безследно, а с него и хапчето за марихуана. Скоро след това всички наркобосове търсят американското “Гринго”, който се намира на юг от американската граница. През това време, младият предприемач е поставен пред избора дали да се държи като примерен гражданин или да заобиколи закона за оцеляването си.

Актьорски състав

  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид
  • Charlize Theron
    Charlize Theron
    Чарлийз Терон