Черната вдовица

Гозила: Colossal (2016)

6.257 450 votes
Актьори
Anne Hathaway, Austin Stowell, Jason Sudeikis
Режисьор
Nacho Vigalondo
Сценарист
Nacho Vigalondo
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Sci-Fi, Комедия
Година
2016
Премиера
Държава
Канада, САЩ, Испания, Южна Кореа
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Гозила: Colossal (2016)
479
Абонирай се за YouTube канала ни
Глория е жена с не поправи характер - освен, че е алкохоличка, тя никога не си взема поука от проблемите, които оставя зад себе си. Тя е без работа, без пари, решена да се върне при стария си приятел. Точно сега над света надвисна необичаен проблем, който само тя ще може да реши.
Животът не е лесен, особено когато си Глория: тъй като тя има проблем с алкохола, губи работата и годеника си Тим. Тя е решила да напусне Ню Йорк и да се оттегли в росния си град и то не къде другаде, а в дома на бившия си приятел Oscar. Той не изумен от посещението й – добре познава приятелката си и всичко, което тя е способна на погуби. Той е забравил старите времена, които бързо си ги припомня с деструктивни модели на поведение на Глория. Точно по това време, по телевизията непрекъснато се тръби за гигантско чудовище, което вилнее в столицата на Южна Корея. Това събитие носи вълнение в целия свят. Докато гледа предаванията, Глория осъзнава, че има връзка с тези далечни събития. Наистина се оказва, че тя има някаква връзка с това същество. Тя е свързана с неговия ум и иска да предотврати следващите му разрушителни действия. В същото време се опитва да разбере защо точно тя – един токова безполезен човек, ще има такова силни влияние над съдбата на света?

Актьорски състав

  • Dan Stevens
    Dan Stevens
    Дан Стивънс
  • Anne Hathaway
    Anne Hathaway
    Ан Хатауей
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички