Годзила и Конг: Нова империя

Добрата фея (2020)

Godmothered
6.114 хил. гласа
Актьори
June Squibb, Sonia Manzano, Jillian Bell
Режисьор
Sharon Maguire
Сценаристи
Melissa K. Stack, Kari Granlund
Снимки
Boston, Massachusetts, USA
Жанр
Комедия, Фантастика
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Добрата фея (2020)
1 206
Абонирай се за YouTube канала ни
Младата фея Елеонора в опит да направи добро дело, открива писмо на момиче в беда. Оказва се обаче, че момичето вече е пораснала жена, която не се нуждае от очарователен принц, а от нещо много повече.

Елеонора е млада и неопитна фея кръстница, която още е в период на обучение, но иска да докаже, че е способна да прави добро със силата си. След като  научава, че избраната от нея професия е пред изчезване, тя трябва да направи нещо, защото в края на краищата това е нейната мечтана работа. Така че няма друг избор, освен да докаже своята отговорност и че светът все още се нуждае от добри феи.

Тя получава този шанс, след като открива писмо на десетгодишно момиче, което очевидно е забравено. След като намира подателя, с учудване открива, че малкото момиче вече е станало 40-годишна самотна майка Макензи, която работи за новинарски канал в Бостън. Преди години тя вярваше, че живота е красив като приказка, но след смъртта на съпруга си, изгуби всякаква надежда. Въпреки нейното отчаяние, Елеонора е решена да промени живота ѝ, без значение дали иска и ли не.