Черната вдовица

Светъл ум (2017)

7.696 010 votes
Актьори
Chris Evans, Lindsay Duncan, Mckenna Grace
Режисьор
Marc Webb
Сценарист
Tom Flynn
Снимки
Savannah, USA, Georgia
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Светъл ум (2017)
1 339
Абонирай се за YouTube канала ни
Frank Adle е човека, до който расте изумителната му племенничката Мери в крайбрежен град в щата Флорида. Франк планира да осигури нормалния живот на Мери, която има невероятни математически умения.
След смъртта на сестра си, Frank трябва да се грижи за племенницата си Мери. Въпреки, че той живее в скромен живот във Флорида в къща под наем при Роберта, е готов да даде най-доброто за детето. Учителката Bonnie разбира, че детето е математически гений и започва да настоява то да посещава специали часове, тъй като тези деца са рядкост и всяко едно от тях е ценно. Той разбира, че неговата майка е набърчвала таланта му, за да може да развие пълния си потенциал, но Франк се противопоставя на това. Мери иска да се наслаждава на живота вместо уморителните занятия, а Франк е на същото мнение – не може училището да замести детството й.  Преподавателката иска да направи всичко по силите си, за да отстои своята позиция, която достига до съд, за да отнеме родителските права на Франк.

С участието на

  • Chris Evans
    Chris Evans
    Крис Евънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички