Тенет

Ловци на духове: Наследство (2021)

Актьори
Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace
Режисьор
Jason Reitman
Сценарист
Jason Reitman, Gil Kenan
Снимки
Calgary, Alberta, Canada
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Трейлър на Ловци на духове: Наследство (2021)
828
Абонирай се за YouTube канала ни
Две деца открива, че техния дядо някога се е борил с духовете, осигурявайки спокойствието в нашия свят. Сега, когато наследяват тази семейна традиция, трябва да се научат да ползват призрачното оборудване.

Докато се бори с финансовите затруднения, самотната майка Кали се премества с двете си деца Тревър и Фийби в Оклахома в сънния град на Summerville. Сега трябва да живее в имението на починалия си баща, което се нуждае от цялостен ремонт. Но малко след пристигането си семейството установява, че всъщност градът не е толкова скучен, колкото са смятали в началото: земята многократно трепери, което би трябвало да е невъзможно.

Докато Тревър е силно раздразнен от факта, че трябва да живеят тук, а свръхестествените прояви започват да се трупат, той прави вълнуващо откритие: в къщата има странни прибори и джаджи, от което разбира, че дядо му някога е бил член на легендарните, но до голяма степен забравени “Ловци на духове”. До преди 30 години са осигурявали реда и справедливостта, като са унищожавали призраци. От тогава всичко е спокойно, но изглежда че призраците отново са се събудили.

Докато Тревър и Фийби започват да разучава технологиите с някои нови съученици, под сънливо малко градче се появява мистична заплаха. Заедно с г-н Гроуберсън, сеизмолог и учител дошъл в града, защото се случват мистериозни земетресения, те ще формират новия екип за борба с призраците. Но децата дали ще могат да приемат тайното наследство, което е оставил дядо им?

Създаването на новата поредица е поето от Джейсън Рейтман (Високо в небето), който също така написа сценария заедно с Джил Кенан (Полтъргайст 2015). Неговия баща Айвън Райтман е създал оригиналните филми за призраците през 1984 и 1989 г. За разлика от “Ловци на духове (2016)” , в който ловците бяха женски герои, сюжета на тази част ще бъде по-близък до оригиналния франчайз, а в главните роли ще бъдат четирима тийнейджъри.
Когато Фин Волфхард, който вече носеше униформата на Ghostbusters за ролята си в Stranger Things, беше на прослушване, той все още не знаеше кой е филмът, защото проектът се пазеше в тайна под заглавието “Rust City”.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички