Замръзналото кралство 2 (2019)

6.9115 860 votes
Актьори
Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel
Режисьор
Jennifer Lee, Chris Buck
Сценарист
Jennifer Lee
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Замръзналото кралство 2 (2019)
56 326
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Замръзналото кралство 2 (2019)
Трейлър на Замръзналото кралство 2 (2019)
Познатите герои от първата част (2013 г.) се завръщат за да достигнат най-дълбоките части на омагьосаната гора и разкрият миналото на Елза - тайните на нейните магически сили и нейното кралство.

Принцесите и сестрите Анна и Елза най-накрая се намериха. След като кралица Елза преодоля страховете си, най-накрая настана мир в Арендел. Но това няма да трае дълго: един ден тя дочува загадъчен глас от гората, който я подканва да потели на север и да намери отговорите на някои въпроси, за които все още се интересува.

Заедно със сестра си Анна, приятеля си Кристоф, снежния човек Олаф и елена Свен, са примамени от странни слухове, които ги карат да потеглят на север и да разкрият истината за магическите сили на Елза и древната тайна на нейното кралство.

Те се впуска в пътешествие в неизвестното, далече от родния Арендел и ще достигнат най-дълбоките части на горите, където ще разберат, че кралството е в опасност и трябва да го спасят.

Тя и нейните спътници очакват вълшебно приключение в легендарната гора, в която не само миналото на Елза играе важна роля, но от това място зависи и нейното бъдеще. Възможно ли е тук да се кри източника на нейните сили и ключът за спасяването на кралството? Какво наистина се е случило с нейните родители, кралица Идуна и крал Агнар?

След огромен успех на първата част от 2013 г. и след многобройни слухове, Disney обяви официално през март 2015 г., за продължението на анимационния хит. В същото време беше потвърдено, че Дженифър Лий и Крис Бък, които вече са създали предишния филм, ще седнат на режисьорския стол за продължението.

Междувременно се появиха 2 късометражни филма през 2015 г. и 2017 г., а тази част ще бъде продължение на пълнометражния филм от 2013 г.

С участието на

 • Kristen Bell
  Kristen Bell
  Кристен Бел

Всички части

 1. Треска по Замръзналото кралство (2015)
  Треска по Замръзналото кралство (2015)
 2. Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)
  Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)
 3. Замръзналото кралство 2 (2019)
  Замръзналото кралство 2 (2019)