50 нюанса освободени (2018)

4.535 410 votes
Актьори
Arielle Kebbel, Dakota Johnson, Jamie Dornan
Режисьор
James Foley
Сценарист
Niall Leonard, E.L. James
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
09 Февруари 2018
Държава
USA
Продължителност
101 мин.
Трейлър на 50 нюанса освободени (2018)
4.4 / 5 - 73 vots
114633
260
9
Присъединете се към YouTube канала ни
В тази част продължава връзката между плахата студентка Анастейжа и загадъчния милиардер Крисчън. В третата част на романа Ана и Крисчън все още се борят с проблеми след сватбата си и романтичния меден месец. Ана е бременна, а Крисчън отново се среща с Елена.
Fifty Shades Freed (2018)

Трета и последна част от трилогията, описваща бурната и чувствена връзката между две напълно противоположни личности – младата Анастейжа Стийл и един съблазнителен и успешен бизнес магнат Крисчън Грей.

Те се срещнаха още в първата част, когато Анастейжа кандидатства за работа, а със срещата с милиардера тя намери своята голяма любов, в която се отдаде. Във втората част, те разбраха че не могат да останат повече заедно и решиха да изградят обикновени отношение, като работодател и служител.

Сега в третата част, страстта се увеличава и те решават отново да се сближат. Прекарват един прекрасен меден месец и се завръщат в Сиатъл. Крисчън все още не се е научил да превъзмогне болката си, но Анастейжа намира баланс в любовта и дори разкрива повече подробности за лошото си детство. Сега Грей ще се присъедини към целите на Анастасия, за да я задържи на своя страна. Тъй като те имаха труден живот, Грей иска да постави целия свят пред момичето, но това дали ще бъде достатъчно? Отново има няколко подробности, които могат да бъдат пречка за тях.  Грей е разстроен от факт, че тя все още е с идеята да продължат да работят по изданието на Сиатъл. Точно тук се крие тъмното минало на Грей, сянка, която заплашва да унищожи неговите връзки и да промени отношенията им завинаги безвъзвратно. Дали той ще бъде достатъчно силен за да преодолее съдбата, която ги очаква след дългия път, който  те са пътували заедно?

 • Dakota Johnson
  Dakota Johnson
  Дакота Джонсън
Добави ревю

Всички части

 1. 50 Петдесет нюанса сиво (2015)
  50 Петдесет нюанса сиво (2015)
 2. 50 Петдесет нюанса по-тъмно (2017)
  50 Петдесет нюанса по-тъмно (2017)
 3. 50 нюанса освободени (2018)
  50 нюанса освободени (2018)