Всички знаят (2018)

6.925 980 votes
Актьори
Penélope Cruz, Ricardo Darín, Javier Bardem
Режисьор
Asghar Farhadi
Сценарист
Asghar Farhadi
Снимки
Spain
Жанр
Драма, Криминален
Година
2018
Премиера в България
Държава
Испания, Италия, Франция
Продължителност
2 ч 13 мин
Бюджет
€10,000,000
Трейлър на Всички знаят (2018)
820
Абонирай се за YouTube канала ни
Лаура ще пътува до родното си селище, за да отпразнува сватбата на сестра си. Заредена с много настроение, тя ще срещне старата си любов и няколко непредвидени събитие, които ще превърнат сватбата в най-лошия ѝ момент в живота.

Лаура живее с богатия си съпруг Алехандро и двете си деца в Буенос Айрес. По повод сватбата на сестра си Ана, тя пътува до испанското родно селище. Преди да отиде в Аржентина, години назад, тя остави детската си любов Пако, който имаше неин семеен дял. На негово място той е изградил винарска изба, което води до негодуване от страна на бащата на Лаура, Антонио, защото половината село работи за него, а той е пристрастен към хазарта.

След лозята на семейния бизнес, до които ще се състои празненството, тази жена ще се срещне с бившия си приятел и неговата настояща приятелка. В един момент ще се появи събитие, което драстично ще промени плановете и живота на всички участници, превръщайки това, което трябваше да бъде кратко посещение в случай на непредвидени последици.

Това, което следва, е отвличане на дъщерята на Лора и други неочаквани събития, които заплашват многобройните семейни тайни да изплуват на повърхността.