Портал на воините (2016)

5.43 930 votes
Актьори
Mark Chao, Dave Bautista, Ni Ni
Режисьор
Matthias Hoene
Сценарист
Robert Mark Kamen, Luc Besson
Снимки
Hengdian World Studios, China, Heng Dian
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2016
Премиера в България
Държава
Франция, Китай, Канада
Продължителност
1 ч 48 мин
Бюджет
30,000,000
Трейлър на Портал на воините (2016)
523
Абонирай се за YouTube канала ни
За да избяга от неприятната реалност Джак играе игри, в които става все по-добър. Но един ден получава странен предмет, който го телепортира в древен Китай. Тук трябва да използва своите геймурски познания за да стане кунг-фу боец и да зашити принцесата.

Enter The Warriors Gate (2016)

Тийнейджърът Джак трябва да се справят с хулиганите и невротична си майка. За да се измъкни от тях, той стои колкото се може повече пред компютъра, за да може един ден да стане геймър и да прави най-добрите видеа, на които да показва своите умения. Той е истински професионалист, когато става дума за китайски бойни изкуства, но това е доказано само в игрите, той е отявлен геймър, туй като реалния му свят е много по-лош.

Един ден той получава подарък, странен артефакт, който представлява антична кутия с магически портал. Той го транспортира в древния китайска свят, пълен с чудеса, опасности и конфликти, където се озовава в средата на голямо приключение.
Тук Zhoo разкрива пред него, че той е избрания да спаси принцесата от голяма опасност, а именно – заплахата от насилствен брак с жесток крал и някак си да намери пътя към вкъщи. Джак няма много време да мисли, тъй като заплахата от края е по-реална от колкото изглежда и в никакъв случай Джак не трябва да позволява на жестокия цар да отвлече принцесата и тя да се превърне в негова жена. Преди всичко, той трябва да се превърне в обучени кунг-фу воин. За да направи всичко това, трябва просто да разчита на уменията си от игрите. 

С участието на

  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста