Круд 2: Нова епоха
Encanto

Енканто (2021)

Актьори
Stephanie Beatriz
Режисьор
Byron Howard, Jared Bush
Сценарист
Charise Castro Smith, Jared Bush
Снимки
Bogota, Colombia
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Колумбия
Трейлър на Енканто (2021)
308
Абонирай се за YouTube канала ни
В анимационния филм на Дисни малко момиче живее със семейството си в Колумбия. Докато всичките ѝ роднини притежават магически сили, тя е единствената, която не притежава никакви специални или магически сили.

Мадригалите са много специално и необикновено семейство. В идиличните планини на Колумбия голямото семейство живее в магическа къща на приказно и вълшебно място, наречено Енканто. Но не само къща е изпълнена с магия, а и самите ѝ обитатели. Всички членове на семейство Мадригал притежават различни специални способности, като например могат да използват лечебни заклинания, свръх сила, да общуват с животните или да контролират климата.

Срамежливата Мирабел е единствената от своето семейство и всички свои братовчеди, която няма никакви способности. Тя се примирява с факта, че липсата на магия в този случай я прави специална. Съответно обикновеното 15-годишно момиче се опитва да се впиши в семейството си, което е изпълнено с магически таланти, докато тя няма никакви. За Мирабел обаче това ще се окаже важен ключ, когато трябва да спаси дома си и всички, които обича.

Енканто (2021)

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички