Дъвка за балончета (2018)

Актьори
Иван Юруков, Теодора Духовникова
Режисьор
Станислав Тодоров
Сценарист
Георги Иванов, Невена Кертова
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
08 Декември 2017
Държава
Bulgaria
Трейлър на Дъвка за балончета (2018)
4.6 / 5 - 33 vots
32606
74
8
Присъединете се към YouTube канала ни
Проследява живота на няколко деца от 1988 до наши дни. Двамата души се срещата след 25 години и заедно си припомнят детството, в което са израснали, колекционирайки картинки от дъвки Турбо и игра на стрелба с фунийки.
Действията се развиват през 80-те години. Това са времената когато децата израстат с колекциите на дъвки Турбо, списания Некерман и вече забравените игри с фунийки и стъклени топчета. Проследяват се едновременно действията през 80-те години и настоящето, в центъра на които застават няколко деца и техните съдби в настоящето като пораснали мъже и жени.

Главния въпрос на сюжета е защо тези деца на са пораснали и все още изпитват носталгия към детството си? Калин е човек с много идеи, но е разочароват от живота си, а Биляна е жена с приключенски дух, която все още не е намерила своето призвание. Те са стари приятели, които отдавна са изгубили връзка. В миналото те са направили взаимно обещание, съвзе по детски, като пораснат да се оженят. Случайно те се срещат след 25 години. Детството е това, което ги свързва и техните последни взаимни спомени.

Добави ревю