Книга за възрастни (2018)

6.110 920 votes
Актьори
Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda
Режисьор
Bill Holderman
Сценарист
Erin Simms, Bill Holderman
Снимки
Santa Clarita, USA, California
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
01 Юни 2018
Държава
USA
Продължителност
104 мин.
Трейлър на Книга за възрастни (2018)
4.4 / 5 - 8 vots
8158
17
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Живота на четири жени е весело шокиран сред прочитането на скандалния роман "Петдесет нюанса сиво". Дори и на 60 години, те откриват в живота много повече, от колкото, когато са били на 20.
Даян наскоро стана вдовица след 40 години брак, Вивиан вместо това се забавлява с мъжете без никаква връзка, Шарън все още се бори с развод, който продължава дълго, а Карол е в криза след 35-годишен брак. Четирите възрастни жени и най-добри приятелки си създават свой литературен клуб, чрез който искат да избягат от реалността и да надделеят над предразсъдъците следствие от застаряването. Всички сми чували за любовната история на романа “Петдесет нюанса сиво” достигнал до милиони читатели. Те се срещат всяка седмица и обсъждат книгите, както и предложени за нови такива. Така една от тях предлага да прочетат точно този най-продаван бестселър. Те са успели в живота си и възнамеряват да продължат, да се радват на това и да посрещат нови преживявания! Въпреки че жените са минали 60 години, книгата променя живота им по непредвиден начин.

Съвсем скоро, Даян ще познае любовта от пръв поглед, а винаги съблазнителната Вивиан старата си любов. Шарън преоткрива интернет срещите. Карол се опитва да намери подправка, с която да съживи пламъка на половинката или се замисля за нова любовна афера. Всяка от тях ще напише нова глава в живота си  и може би най-добрата…

Добави ревю