Черната вдовица (2020)

Актьори
Florence Pugh, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
Режисьор
Cate Shortland
Сценарист
Ned Benson, Jac Schaeffer
Снимки
Norway
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Черната вдовица (2020)
9 384
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Черната вдовица (2020)
Ще видим талантливият шпионин на Отмъстителите в един самостоятелен филм. Наташа трябва да се върне към онова място, от което всичко започна, да се обедини със стари приятели в една мисия, която през всичките тези години отлагаше.

Преди Наташа Романов да стане част от Отмъстителите като Черна вдовица, КГБ я обучава да бъде шпионин и наемен убиец. Междувременно обаче тя е поела по своя път и е напуснала съветския тренировъчен лагер, така че е оставила Червената стая далече зад себе си. 

Но някои недовършени дела я подтикват да се върне назад към корете на миналото си, където е срещне и друго хора, в които ще встъпят в нова мисия. Предстои ѝ да се срещна с други черни вдовици, като например младата Елена Белова, която някога харесваше толкова много, че беше като сестра за нея. Тя ще се срещне с опитната  Мелинда и Алексей, който е руския вариант на капитан Америка Red Guardian, най-добрите времена, на който са отминали отдавна.

Самостоятелен филм с един от членовете на Отмъстилите. Скарлет Йохансон най-накрая получава собствения си филм от комиксите на Marvel, Black Widow. Тя поема ролята на Наташа Романов, известна като Черната вдовица, боец, който е усвоил различни бойни изкуства. Тя е шпионин, който е обучен в Русия, но по-късно преминава към американския враг и сега е главен агент за тайната организация S.H.I.E.L.D., в която изпълнява опасни мисии. Събитията ще се развиват след тези на Капитан Америка 3 (2016).

В четвъртата фаза на Марвел, сега няма да може да разчита на останалите супергерои от предните филми.

 

Актьорски състав

 • Scarlett Johansson
  Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
 • Robert Downey Jr.
  Robert Downey Jr.
  Робърт Дауни
 • Florence Pugh
  Florence Pugh
  Флоренс Пу