Преди да падна / Before I Fall (2017)

6.438 720 votes
Актьори
Zoey Deutch, Cynthy Wu, Halston Sage
Режисьор
Ry Russo-Young
Сценарист
Lauren Oliver, Maria Maggenti
Жанр
Драма, Фантастика
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
98 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Преди да падна / Before I Fall (2017)
3.5 / 5 - 4 vot
1813
3
1
Базиран на романа на Лорън Оливър, в който Сам е едно съвсем обикновено момиче, което има всичко необходимо за да бъде щастлива: перфектното гадже, най-добрите приятели, до един мистериозен ден, който започва да се повтаря отново и отново. Тя разкрива мистерията около смъртта си и истинската стойност на всичко, което е в опасност от загуби.
Сам е на 17 години, която живее съвсем нормално: както своите приятели, посещава ежедневно гимназията и изпълнява своите задължения. Но всичко това е до деня в който тя умира от автомобилна катастрофа, близо до дома си. Това се случва точно на 12 февруари и когато се събужда на следващата сутрин, отново е 12 февруари и това се повтаря отново и отново.
Затворена в един ден от живота си, който непрекъснато се повтаря, тя трябва да разбере, какво да направи за да се освободи. Тя не само, че получава втори шанс, но дори много повече – този ден се повтаря седмици наред, през които тя прави всичко за което се досеща, с надеждата той да бъде последен. В реалния свят, нейните приятели също искат тя да се завърне и да бъде отново сред тях. Дори и да не могат да предотвратят смъртта й, може би през времето, което й остава, тя ще им възможност да се спаси.

С участието на

  • Zoey Deutch
    Zoey Deutch
    Зоуи Дойч