Преди да падна / Before I Fall (2017)

6.435 850 votes
Актьори
Zoey Deutch, Jennifer Beals, Halston Sage
Режисьор
Ry Russo-Young
Сценарист
Lauren Oliver, Maria Maggenti
Жанр
Драма, Фантастика
Година
2017
Премиера
03 Март 2017
Държава
USA
Продължителност
99 мин.
Трейлър на Преди да падна / Before I Fall (2017)
3.5 / 5 - 4 vots
1624
3
1
Базиран на романа на Лорън Оливър, в който Сам е едно съвсем обикновено момиче, което има всичко необходимо за да бъде щастлива: перфектното гадже, най-добрите приятели, до един мистериозен ден, който започва да се повтаря отново и отново. Тя разкрива мистерията около смъртта си и истинската стойност на всичко, което е в опасност от загуби.
Сам е на 17 години, която живее съвсем нормално: както своите приятели, посещава ежедневно гимназията и изпълнява своите задължения. Но всичко това е до деня в който тя умира от автомобилна катастрофа, близо до дома си. Това се случва точно на 12 февруари и когато се събужда на следващата сутрин, отново е 12 февруари и това се повтаря отново и отново.
Затворена в един ден от живота си, който непрекъснато се повтаря, тя трябва да разбере, какво да направи за да се освободи. Тя не само, че получава втори шанс, но дори много повече – този ден се повтаря седмици наред, през които тя прави всичко за което се досеща, с надеждата той да бъде последен. В реалния свят, нейните приятели също искат тя да се завърне и да бъде отново сред тях. Дори и да не могат да предотвратят смъртта й, може би през времето, което й остава, тя ще им възможност да се спаси.
Добави ревю