Бекасин (2018)

5.7170 votes
Актьори
Emeline Bayart, Maya Compagnie, Karin Viard
Режисьор
Bruno Podalydès
Сценарист
J.P. Pinchon, Caumery
Снимки
Ile de France
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
France
Продължителност
102 мин.
Бюджет
€4 350 000
Трейлър на Бекасин (2018)
1 / 5 - 1 vot
256
2
0
Бекасин е млада жена от бедно семейство. Тя започва работа като бавачка, в богати семейство, което обаче е пред финансов крах. Когато нервната криза е завладяла всички, тя е единствената, която трябва да направи правилен избор.
Бекасин се ражда в скромна ферма, във френския регион Бретон. Дори да поема някои отговорности за възрастни, тя все още запазва детската си наивност. Нейната най-голяма мечта е да живее в Париж и точно когато момента е много вероятен, тя започва работа като бавачка при маркиза, където приема да се грижи за осиновено бебе. Без да предполага, детето започва бавно да променя живота ѝ, като между тях се заражда силна връзка. В дома царува щастието. Но колко време ще продължи това? Дълговете продължават да се трупат, до момента, в който хаосът се разпростира над финансовия ѝ живот.

В къщата пристига един забавен гръцки кукловод, но той едва ли ще може да промени положението. Бекасин отново трябва да докаже, че е по-умна от всички около себе нея и е жената на положението.