Убийците на цветната луна

Атланта Сезон 4 (2022)

Atlanta
8.683 хил. гласа
Сезон 4
10 епизода
Актьори
Donald Glover, LaKeith Stanfield, Brian Tyree Henry
Сценарист
Donald Glover
Снимки
Atlanta, Georgia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2022
Премиера
Държава
САЩ
79
Абонирай се за YouTube канала ни
В сезон 4 завършва историята около Ерън, Алфред, и Ван. Оказва се, че популярността не е толкова хубава, колкото жадувана.

Сезон 1: Животът на  Ерън стои на едно място, нито напред, нито назад. Връзката му с Ван се разпада, а освен това той отскоро е без работа. Докато се опита да стъпи отново на крака, като че ли цяла Атланта се е обединила срещу него. Точно в този момент една от песните на братовчед му Алфред само за 24 часа се превръща в хит. Като Paper Boi Алфред завладява хип-хоп сцената в Атланта и успехът му няма край. Ерън решава да поднови контактите си с него и да работи като негов мениджър. Алфред се съглася, но двамата се изправят пред неприятности в музикалната индустрия. От престрелка до престой в затвора – Paper Boi оправдава имиджа си на гангстерска група. Ерън осъзнава, че това не е основа, върху която да се гради. Той трябва да измисли стратегия, с която да гради феномена Paper Boi. Това е началото на една одисея из Атланта, изпълнена с незабравими нощи и горчиви разочарования.

Сезон 2: Ерън отново се оказва в сложна ситуация. Той отчаяно се опитва да овладее живота си. Докато попада от една в друга неприятна ситуация, трябва да осъзнае, че Атланта се е превърнала в метрополия на самохвалството. Тук се претендира за много неща, но почти нищо от тях не се изпълнява. Най-хубавото нещо в този момент е връзката му с Ван, която отново е поставена на изпитание. Поне приключенията на братовчед му Алфред го разсейват. С успеха обаче идват и още предизвикателства.

Сезон 3: Ерън е на турне в Европа. Като аутсайдери те трябва да се адаптират към новата среда, да опознаят музикалната сцена на европейските градове и да свикнат с новооткрития си успех, за който винаги са мечтали.

Сезон 4: това е края на историята на Ерън, Алфред, Дариус и Ван. След впечатляващия им успех, идват и неговите последствия: оказва се, че популярността не е чак толкова хубава, колкото са я очаквали и мечтали. Освен това тя автоматично носи със себе си и лудостта, и тук идва големият въпрос: как да останат известни и да си запазят здравия разум?