478 Последици (2017)

5.719 790 votes
Актьори
Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Scoot McNairy
Режисьор
Elliott Lester
Сценарист
Javier Gullón
Снимки
Columbus, USA, Ohio
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 34 мин
Бюджет
10,500,000
Трейлър на 478 Последици (2017)
2 505
Абонирай се за YouTube канала ни
Арнолд Шварценегер играе мъж, който загубва жена си и детето си в резултат на самолетна катастрофа, чиито полет е ръководен от невнимателен диспечер. Година по-късно той е решен да отмъсти на този, който е отговорен за трагичния случай.

Aftermath (2017)

Един миг невнимание може да преобърне живота на хората с главата надолу. Това е една вечна тема, която не прави изключение и в Aftermath. Емоционалната история, обаче, е вдъхновен от реални събития, които са настъпили по време на катастрофата, след която група напълно непознати се превръщат  във врагове.

Възрастния мъж Роман, който очаква пристигането на съпругата и дъщеря си, получава разтърсваща новина, че двете жени са загинали при катастрофа. Въпреки, че той получава финансова компенсация за вредите, не може да се примири с този факт. Който и да е бил отговорен за смъртта на най-близките му, Роман е решил да вземе правосъдието в свои ръце. Диспечерът, който е отговорен за произшествието, в един момент се превръща в най-мразения човек на света, поради което той е принуден да си промени самоличността. Въпреки това, Роман е решен да хване виновника.
Известен още като

Последствия

С участието на

  • Arnold Schwarzenegger
    Arnold Schwarzenegger
    Арнолд Шварценегер