Към звездите (2019)

Актьори
Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler
Режисьор
James Gray
Сценарист
Ethan Gross, James Gray
Снимки
Santa Clarita, USA, California
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Бразилия
Трейлър на Към звездите (2019)
3.8 / 5 - 4 vot
507
Брад Пит в рояла на Рой ще участва в космическо приключение, в което ще търси своя баща, който някога се е изгубил сред звездите.

Рой Макбрайд е космически инженер на НАСА и на него му предстои да пътуване в слънчевата система. Рой е самотник с лека форма на аутизъм, който преди 20 години е загубил баща си. Също като сина си, той е участвал в космически проучвания и тогава е имал мисия до планетата Нептун, където е търсил интелигентен извънземен живот. От тази мисия така и не се е завърнал. Рой винаги си е задавал въпросите, какво се е случило там и дали баща у е намерил това, което е търсил. Сега, когато на Рой също му предстои мисия, той се надява най-накрая да намери отговорите на тези въпроси.

Джеймс Грей съобщи своите планове за филма на фестивала в Кан през май 2016 г. Впоследствие, през април 2017 г. той каза, че иска да създаде възможно най-реалистично пътуването в космоса и да създаде първия по вида си филм. А според него, космоса е едно много мизантропско място.

Заглавието на филма означава “до звездите”, което е въведено от поета Вергилий Марон и “Така вървят към звездите”. До момента, като мото, фразата е ползвана от много авиокомпании.

С участието на

  • Brad Pitt
    Brad Pitt
    Брад Пит