Аквамен 2 и изгубеното кралство

12А клас (2017)

XIIa
6365 гласа
Актьори
Радина Кърджилова, Мария Каварджикова, Дарин Ангелов
Режисьор
Магдалена Ралчева
Сценарист
Николай Колев
Снимки
Sofia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
Трейлър на 12А клас (2017)
145 739
Абонирай се за YouTube канала ни
Една млада учителка с безброй много проблеми: разведена, трябва да търпи стереотипите на своята майка, а синът ѝ Христо не може да се спогоди със съучениците си. Въпреки всички лоши моменти, директора застава на нейна страна.

Това е продължение на филма от 2015, в който Радина Кърджилова влиза в ролята на една очарователна преподавателка по литература, Лина. Тя има проблеми с един клас, в който учениците са наистина интелигентни, но същевременно своенравни. В този труден момент на помощ се претичва учителя по физкултура Петров (Дарин Ангелов).

Лина се завръща на работа след едногодишно отсъствие. Въпреки, че е пак в същото училище, сега има нови проблеми, особено, когато Петров липсва. В личен план, живота ѝ също не е лесен – тя е разведена, а нейната майка непрекъснато ѝ се натрапва, защото иска тя да определя стъпките в живота ѝ. Нейния син Христо не се разбира със съучениците си. Напрежението около младата учителка непрекъснато се увеличава и може да настъпи нервен срив. С предизвикателства на работа и в личен план, нейната издръжливост достига крайната си точка, в която е на път да се откаже. За неин късмет, директора и новия учител по физкултура се опитват да помогнат с каквото могат.