Очаквай неочакваното (2012)

5.764 110 votes
Актьори
J. Todd Smith, Matthew Morrison, Cameron Diaz
Режисьор
Kirk Jones
Сценарист
Heather Hach, Shauna Cross
Снимки
USA, Georgia, Atlanta
Жанр
Комедия
Година
2012
Премиера
18 Май 2012
Държава
USA
Продължителност
110 мин.
Трейлър на Очаквай неочакваното (2012)
653
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Във филма живота на няколко двойки се променя, когато те трябва да бъдат родители и да изпълняват родителските си задължение. Оказва се че живота им като звезди и неговия интензитет е нищо пред това което ги очаква като родители. Уенди е красива адвокатка, която не може да се примири с това, че бременността и разваля фигурата...
Преплетените животи на пет двойки са обърнати с главата надолу от предизвикателствата на това, което ги очаква като родители. В небето от щастие, че ще създават семейство, телевизионната фитнес гуру – Джулс и звездата на танцово шоу – Евън, осъзнават че звездните им животи нямат никакъв шанс срещу нещата, пред които ги изправя бременността.
Авторката на книга за бебета и адвокат, Уенди, ще трябва да използва личните си съвети за майки, когато хормоните от бременността застигат тялото и, докато съпругът и – Гари, се бори да не бъде задминат от своя конкурент – татко Алфа, който очаква близнаци от доста по-младата си съпруга – Скайлър.
Фотографката Холи се готви да замине, за да осинови дете, докато съпругът и изпада в паника, а пък резултата от еднодневната забивка на готвачите Рози и Марко е неочаквана бременност.
  • Anna Kendrick
    Anna Kendrick
    Анна Кендрик
Добави ревю