Експериментът Уиджа 2: Театър на смъртта (2015)

1.91 630 votes
Актьори
Nicole Holt, Justin Armstrong, Swisyzinna
Режисьор
Israel Luna
Сценарист
Israel Luna
Снимки
USA, Texas, Wellington
Жанр
Ужаси
Година
2015
Премиера
05 Август 2015
Държава
USA
Продължителност
86 мин.
Трейлър на Експериментът Уиджа 2: Театър на смъртта (2015)
5 / 5 - 1 vot
1845
3
0

Група от нищо неподозиращите театрални актьори, се опитват да се свържат със същества от други светове, посредством една дъска. Те влизат в капана на зъл дух Уиджа, който не иска нищо друго, освен да ги убие.

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death (2015)

Ако ви се гледа нещо скучно, безинтересно и еднообразно – това е то. Ако искате да слушате повече писъците на полтъргайси и хора от колкото да гледате действия, то това се случва в тези ниско бюджетни филми, в които няма дори сюжет. Е все ще има някакъв, но той е колкото един дух да излезе от някъде и да започне да и ги гони. Аз винаги съм се чудил на тези хора, не им ли омръзна да правят такива филми, то човек като гледа 1 такъв и все едно, че е гледал всички. Но това е лично мое до тук с критиките, ще добавим нещо повече към сюжета.

В центъра на филма са група приятели, на които тяхна приятелка е загинала по странен начин. Те се интересуват да разберат каква е причината. По-късно разбират, че тя е ползвала дъска, с която се е свързала с други светове. Любопитни, те решават експериментират с тази дъска, но този експеримент се оказва фатален.

Добави ревю

Всички части

  1. Експериментът Уиджа 2: Театър на смъртта (2015)
    Експериментът Уиджа 2: Театър на смъртта (2015)
  2. Уиджа: Произхода на злото (2016)
    Уиджа: Произхода на злото (2016)