Дедпул и Върколака

Великолепната седморка (2016)

The Magnificent Seven
Правосъдието се състои от 7 човека
6.9226 хил. гласа
Актьори
Denzel Washington, Ethan Hawke, Chris Pratt
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценаристи
Shinobu Hashimoto, Akira Kurosawa
Снимки
Baton Rouge, USA, Louisiana
Жанр
Екшън
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 12 мин
Трейлър на Великолепната седморка (2016)
12 329
Абонирай се за YouTube канала ни
Малкото село Rose Creek се управлява от безскрупулен бизнесмен, който отнема реколтите на жителите. Единствения начин да се преборят с него, е жителите да повикат Великолепната седморка.
Вартоломей Боуг е най-ужасния бизнесмен, който управлява града Rose Creek, наслаждавайки се на страх, ужас и дори смърт. Безскрупулния  бизнесмен отнема реколтите на селяните, като ги оставя да мизерстват почти без нищо. Тъй като месните не мога да търпят вечно, той да диктува правилата, те се обръщат до седем ловци на глави. Селяните едва събирам последните си спестявания, които да дадат на Великолепната седморка в замяна на което те да ги защитят. В битката ще се включат, не само ловците на глави, а и всички жители. Единственият въпрос е дали самата паричната мотивация ще е достатъчно тук? За тях парите не са единственото, което ги кара да се бият, а по-важна е честта.
Предистория и информация на  The Magnificent Seven (2016)
Великолепната седморка е римейк на култовия уестърни от 1960 г., който от своя страна е създаде по филма  The Seven Samurai (1954) от Акира Куросава. Успехът на оригиналния филм има две продължения: Guns of the Magnificent Seven (1969) и The Magnificent Seven Ride! (1972). Освен това, той е бил ТВ сериал през 1998-2000 в САЩ, който също е базиран на популярния уестърн. Дори и анимационни филми като Pixar са били вдъхновени от Великолепната седморка. Режисиран от Антоан Фукуа и Итън Хоук, които имат други успешното филми като Тренировъчен ден от 2001. В една малка фаза от производството на филма беше Том Круз като продуцент.

the-magnificent-seven-2016

С участието на

 • Denzel Washington
  Denzel Washington
  Дензъл Уошингтън
 • Chris Pratt
  Chris Pratt
  Крис Прат
 • Haley Bennett
  Haley Bennett
  Хейли Бенет