Най-великият шоумен (2017)

7.6196 460 votes
Актьори
Rebecca Ferguson, Hugh Jackman, Zac Efron
Режисьор
Michael Gracey
Сценарист
Jenny Bicks, Michael Arndt
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
USA
Продължителност
105 мин.
Трейлър на Най-великият шоумен (2017)
5 / 5 - 5 vot
3618
6
2
Биографичен филм за Финиъс Барнъм - амбициозен мъж с богато въображение, известен като най-големия шоумен на своето време. Той създава най-лудото шоу и е на път да завладее света. Барнъм започва с дребен бизнес, издига се от нищото и създава спектакъл, който бележи раждането на шоубизнеса.
The Greatest Showman (2017)

Един оригинален мюзикъл с Хю Джакман в главната роля, който е легендарния шоумен, политик, предприемач и измамник в ролята на Финиъс Барнъм. Цирка е бил ринга на неговото издигане. Най-големият му проблем са измамите, които на никой не са харесват, така че той е най-известен със своите измами в света на забавленията. Специално през 1850 г. той финансира турнето на певицата Джени Линд, плащайки не по-малко от 1000 долара на вечер за общо 150 нощувки. Разбира се, неговата способност и изобретателност да мами хората, години наред го държи далече от затвора, а успехите му го превръщат в първия милионер в шоубизнеса.

Финиъс Тейлър Барнум, роден през 1810 г. във Ветил, Кънектикът. В началото на 20-ти век той вече ръководи малка компания и основава седмичен вестник. След като се премества в Ню Йорк, започва кариерата му в шоу бизнеса. През 1850 г. той подкрепя певицата Джени Линд в турнето си. Въпреки кризата, той е винаги приятелски настроен.

Актьорски състав

 • Michelle Williams
  Michelle Williams
  Мишел Уилямс
 • Rebecca Ferguson
  Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
 • Zac Efron
  Zac Efron
  Зак Ефрон
 • Hugh Jackman
  Hugh Jackman
  Хю Джакман