Добрият динозавър / The Good Dinosaur (2015)

6.787 570 votes
Актьори
Jeffrey Wright, Maleah Nipay-Padilla, Frances McDormand
Режисьор
Peter Sohn
Сценарист
Peter Sohn, Bob Peterson
Снимки
USA, New York, New York City, New York City Studio
Жанр
Анимация
Година
2015
Премиера
25 Ноември 2015
Държава
USA
Продължителност
93 мин.
Трейлър на Добрият динозавър / The Good Dinosaur (2015)
4.8 / 5 - 5 vots
14363
102
7
Присъединете се към YouTube канала ни

Какво щеше да стане, ако метеорита, който е унищожил динозаврите пред 64000000 години не уцели Земята. Ако те бяха пребивавали на планетата и уравнявали милиони години като доминиращ вид, те щаха да се срещнат с човека. Точно този въпрос се засяга в Добрият динозавър. В един свят, който никога не е бил ударен от метеорит, динозаврите не са изчезнали и продължават да живеят на земята. Един динозавър се сприятелява с човек и заедно тръгват на голямо приключение.
Добродушния Апатозаври Арло (озвучен от Лукас Неф) е нормален тийнейджър: Той е на около 20 метра височина, тежи няколко тона и живее с братята и сестрите си. Един ден, обаче, ужасно събитие заплашва живота на семейството му и той трябва да се впуснат в опасно пътуване. Той получава неочаквана подкрепа, когато малко човешко момче Spot се сприятелява и го придружава в приключението.

 Добрият динозавърВтори плакат

Background & информация за The Good Динозавър
От 2010 г. се работи по проекта. Въпреки че през 2013 са излезли първте видео материали, производството се забавя все повече и повече. В кината през лятото на 2014 г. трябваше да бъде отложено за есента на следващата година, като Боб Питърсън напусна филма. Това забавяне Pixar  които са изграждали филма с помощта на 60 служители, от които са напуснали 5%
Добави ревю