Вещиците

Мръсни пари / The Drop (2014)

7.1140 200 votes
Актьори
James Gandolfini, Noomi Rapace, Tom Hardy
Режисьор
Michaël R. Roskam
Сценарист
Dennis Lehane, Dennis Lehane
Снимки
USA, New York, New York City
Жанр
Криминален
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Мръсни пари / The Drop (2014)
428
Абонирай се за YouTube канала ни
Бармана на подземен бар в Бруклин се замесва в обир и схема за пране на пари. Това го този до война в полицията и неговите врагове.
Във Бруклин живее бармана Марв (Джеймс Гандолфини). Негоения братовчед е бивш престъпник Saginowski Bob (Tom Hardy), който се опитва да държи главата си над водата и да оцелява по някакъв начин. Но в тези трудни времена на престъпници като него, това не е възможно без всекидневно нарушаване на закона. Дребни кражби и рекет, не се вземат по внимание. Сега Saginowski е намисли схема с която ще ударя много пари за малък срок и това ще репи веднъж за винаги изпиранията им в живота. Той е създава схема за източване и изпиране на пари, в която замества и братовчед си. След обир, който се опитват да извършват и който в крайна сметка се проваля, подземния нар е вече на прицел за ченгетата. Те са разбрали че бара на Бруклин, е редовното място за срещи на гангстерите от района и се злоупотребява с начините за изпиране на пари.

С участието на

  • Tom Hardy
    Tom Hardy
    Том Харди
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички