Бебе Бос (2017)

6.3102 840 votes
Актьори
Alec Baldwin, Jimmy Kimmel, Steve Buscemi
Режисьор
Tom McGrath
Сценарист
Michael McCullers, Marla Frazee
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Бебе Бос (2017)
24 765
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Бебе Бос (2017)
Двама братя - седем годишно дете и бебе, се обединяват срещу човек, който крои да стовари върху света ужасен план - иска да развали отношенията между хората, като всички започнат да обичат едно и също бебе .

The Boss Baby (2017)

Седем годишно момче е ревниво към малкия си брат. Бебето може да говори изключително добре, винаги носи стилно куфарче и е любимо на всички около себе си. По-големия му брат, за да си възвърне обичта на родителите се впуска в тайна мисия. През това пътуване, по случайност открива, че председателят на компанията Puppy Co има коварни планове. Човекът иска да използва малкото му братче за да направи любов в света извън равновесие. Неохотно, двамата братя застават един до друг за да спасят родителите си и да докажат на всички, че любовта е сила, която трябва да стигне до всички.

Предистория
Анимацията е базирана върху детската книга The Boss Baby от Marla Frazee, чиито автор я публикува през 2010 г. със собствените си илюстрации. В него тя разказва историята на една млада двойка, чийто живот е разстроен след пристигането на бебето. Режисьора имаше по-ранна изява трите части на Мадагаскар. Той също е участвал в изграждането на доста сценарии на анимации.
За гласовете на героите също можем да кажем по нещо: Алек Болдуин вече е събрал голям опит в синхронизация на гласове: в сериала Thomas & Friends  и Спонджбоб: Гъба на сухо. Най-голямата изява на Кевин Спейси е във анимацията на Pixar, A Bug’s Life (1998), където има отличен глас.