Пародия на Бързи и яростни / Superfast! (2015)

4.18 500 votes
Актьори
Alex Ashbaugh, Lili Mirojnick, Dale Pavinski
Режисьор
Aaron Seltzer, Jason Friedberg
Сценарист
Aaron Seltzer, Jason Friedberg
Снимки
USA, California, Los Angeles
Жанр
Комедия
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Пародия на Бързи и яростни / Superfast! (2015)
6 470
Абонирай се за YouTube канала ни
Полицаят под прикритие Lucas се включва сред водачите в незаконно състезание, което се ръководи от темпераментния Vin Serento. Lucas иска да удари шефа на местните гангстери Carlos. Но когато стартира изпълнението на плана му, в него се забелязват редица пропуски.

Режисьорите на поредицата „Страшен филм” – Джейсън Фрайдбърг и Арън Селтзър се завръщат за да ни забавляват с поредната си пародия, но този път на известния и любим на много филм „Бързи и яростни”.

Във филма с участието на актьорите Алекс Ашбаух, Дейл Павински и Лили Миройник ще видим полицай под прикритие – Лукас Уай, който влиза в групата на известен автосъзтезател в Лос Анджелис, а именно Вин Серенто. Те не само участват в нелегални улични състезания, но и имат намерението да ограбят богатия престъпник – Омар Чапаро, в ролята на Хуан де ла Сой. Хуан държи своето богатство не къде да е, ами в ресторанта си за бързо хранене – Тако Бел. Планът на бандата е напълно нелеп и ще ги видим да карат с пълна газ към Тако Бел. Въпросът е дали ще успеят да стигнат навреме за да му вземат парите, или ще останат само с мечти и празни ръце?