Призраци / Spectral (2017)

6.341 480 votes
Актьори
Emily Mortimer, Max Martini, Bruce Greenwood
Режисьор
Nic Mathieu
Сценарист
John Gatins, Ian Fried
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Екшън
Година
2017
Премиера
11 Март 2017
Държава
USA
Продължителност
107 мин.
Трейлър на Призраци / Spectral (2017)
115
0
0
В научно-фантастичния трилър Spectral специално звено ще бъдат изпратено да се бори със свръхестествените същества, които са над Ню Йорк.
Ню Йорк – градът на свободата. Много хора искат да се присъединява към него. Но понякога метрополиса може да бъде място, където има невероятнни събитие. Сега там има кратер, през който може да се премине от реалността, който се използва от неизвестни същества, за да дойдат на Земята.

Свръхестествени същества решиха да поробят човечеството. Действителност в градът настъпва опасност и хаос. Смели агенти на националната сигурност идват за да победят съществата от другия свят. За да постигнат това трябва да покажат всичките си умения. Не трябва да им позволяват да се възползват планетата ни. Точно сега войниците ще се възползват от едно изобретение на учена Марк – хиперспектрална система, която представлява камери и специални очила, с които може да се видят обекти, невидими за човешкото око. Преди това системата е била използвана в зони на конфликтни ситуации, но сега тя е по-важна от всякога, защото земята може да бъде превзета от свръхестествените същества.